HARDtrening på Torsdag 7. desember 2017

23 treningsvillige kvinner/menn fikk et etterlengtet arbeidsmøte med Øyvind Buer (HI). De som kjenner mannen vet at det betyr lite pauser og mye jobbing. Og sånn ble det!

10 min. oppvarming med løp og styrke. Så var det duket for 4 x 8 min. med styrkeløpkombo med 1 min. pause. Ulike øvelseskombinasjoner og retningsendring for hver «batch». Ekstra krevende å finne ut av egen tåleevne og disponere kreftene riktig underveis. Finne en jevn god fart og en frekvens/et antall repetisjoner som en kan tåle å stå i til fløyta går.

Avslutningsvis 10 min. med EMOM! Løp på tvers av friidrettsbanen, 2 push-ups, 2 spensthopp og 2 push-ups ved vending – tilbake til start og rett inn i plankeposisjon, inntil minuttet fylles. For å sette det hele på plass: 60 knebøy i åpen sirkel før sirkelen ble sluttet og alt var over.

Ellers: Hyggelig å ha Christoffer tilbake i rekkene. Øyvind på lufta igjen. Imponerende av Gina denne uken, mye innsats. Vi følger spent med. Mange godt sterke i meget god utvikling. Lavt sykefravær, velfungerende immunforsvar. 100 økter utendørs i året bygger «panser» mot mye.

Det er en økende gjeng med HITere og følgesvenner (Kvinner/Menn) som i disse dager melder seg på Amsterdam Maraton 21. oktober 2018 (Halv/Hel). Ta kontakt om det er noe for deg! Mål og mening.

Førjulshilsen fra Øyvind og Einar