HARDtrening på Torsdag 15. februar 2018

Det ble tøffe tak for de 12 hardhausene som møtte til kveldens HARDtrening!
8x 2 minutters drag i snø til knærne, og løypa – den måtte de løpe opp selv. Det ble lettere å løpe  etterhvert som sporene ble mer tydelig, men det kjennes i beina når feste ikke er like fast som på bar bakke. Innsatsen var det ikke noe å si på og alle holdt god fart gjennom alle 8 dragene.

Kveldens styrke bestod av 6 øvelser vekselsvis for bein, overkropp, mage/ kjerne muskulatur, innside lår og sete. Også her tallet 8 🙂 8 repetisjoner av samme øvelser i en arbeidsperiode på 20 sekunder, 10 sekunder pause og på’n igjen. Også her topp innsats og god stemning 🙂

Det er vinterferie for mange neste uke (8), men det blir allikevel HARDtrening på Tirsdag 20. februar! 🙂 Det er derfor viktig å få med seg lørdagens BONUStrening. Herrene uteble sist lørdag, så i tillegg til Einar ønskes det flere maskuline innslag kommende lørdag 😉

Treningshilsen fra Kine og Einar