DAMEtrening på Lørdag 17. februar 2018

Til tross for vinterferie og OL svikter ikke damene BONUStreningen! 9 blide damer og en ekstra blid herremann ( Einar) gjennomførte 1 time effektiv og funksjonell trening ute i et par minusgrader. Ingen sol fra blå himmel men hvem trenger det når man omgås med denne energi bunten av damer. Man rekker mye på en time. Blant annet to runder oppvarming i Aall-løypa for å gjøre kroppen myk og varm til det som kommer etter. Deretter 3 x 2 minutter med fartsøkning før vi gikk over på å løpe i sirkel der innerste sirkel bestod av styrkeøvelser. Korte pauser i dag for å » samle» opp tid til å ha en god styrkeblokk. Etter mange repetisjoner av ulike varianter situps, rygg hev og til slutt pain med Jane rakk vi akkurat å få med oss stafett gullet. Damene seirer – ikke bare i PyeongChang – men også på BONUStrening 🙂

Takk for alle positive tilbakemeldingen vi får etter øktene. Det betyr mye for oss, og dere betyr mye for oss  🙂

Gullhilsen fra Kine og Einar