HARDtrening på Tirsdag 20. februar 2018

12 insisterte på å feire Håvard Lorentzen sitt sterke OL-gull i kveld med solidarisk egeninnsats! Instruktøren kunne ikke være noe dårligere og tok føringen på bergensk. Nok en magisk kveld ute, behagelige luft med 5 minusgrader og et svakt dryss av hvite krystaller fra den svarte nattehimmelen. Etter er par runder med «vagle-vagle» på snødekket i 8èrn på øvre bane bar det i vei til 50/50 grønnhvit skøytetrasè markert med «bling-bling» på nedre bane. Så; åpning med 8 minutter sammenhengende løp, 15-20% fartsøkning på kortsidene. Unngå jevn dorgefart. Mye bra løping, samløping og dynamikk mellom HITèrne imponerte undertegnede  på indre bane. Bytte på å dra i front , støte, henge på og utfordre, fin utvikling underveis for flere. Så fulgte en saftig styrkedel med 2 + 2 øvelser, totalt 5 minutter. Hardt nok. Mer løp! Denne gangen 2 x 4 minutter, med retningsendring og referansesjekk på rekkevidde/distanse. Igjen, mer styrke på samme måte som foregående, bare nye øvelser. Tredje og siste løpsdel bestod av 3 x 2 minutter med fartsøkning for hvert drag (40-50%, 60-70% og 80-90%). God tidsstyring sikret at vi også kom i mål med tredje og siste styrkedel, nok en gang 2 + 2 øvelser, totalt 5 minutter! Den som øver mest blir best. Det er alltid en sjelden god følelse å avslutte en hardtreningsøkt i sluttet sirkel. Ærlig hardt arbeid betaler seg. Sikker avkastning, du er hovedaksjonær.

Minner om at løpere til Holmenkollstafetten (trenger ikke være HIT-medlem, tips en venn!) må melde seg på hitrening@gmail.com (navn og etappepreferanse) innen utgangen av inneværende uke. Vi trenger å fylle 15 etapper + 2 reserver/support.

Viktig at også at du som vurderer å delta på En HARD Dagsmarsj 2018 melder deg på i tide. Meld deg heller av om det kommer til det. 33 er alt påmeldt; bestem deg før vi gjør det for deg.

Vinterferiehilsen (Uke 8) fra Einar