HARDtrening på Tirsdag 27. november 2018

33 medlemmer lot seg ikke stoppe av kveldens 8 minusgrader!

Vi nærmer oss slutten av november og det gleder oss at det har vært et godt oppmøte måneden igjennom, både på tirsdag og torsdager. Det ble også i kveld » servert» en variert styrke tung økt. Startet kvelden med en god oppvarmingsrunde og noen oppkvikkende styrke øvelser. Gikk så over på kombinasjon av løp/ styrke. i skjønn forening med » forsvarspiller». Totalt 4 stasjoner, når 4 stasjoner gjennomført med 10 repetisjoner på hver stasjon av blant annet amerikaner, smale push-ups, roing og russian twist osv., skulle man ta en løperunde før man startet på stasjon 1 igjen. Slik gikk det i 2 x 6 minutter. Deretter 5 minutter mage/ rygg bonanza. Under kveldens løpeintervall som startet på 4 min. , minus 1 min. per drag,, dvs siste drag på 1 minutt. Farten ble økt for hvert drag, og under det siste minuttet ga alle alt! Avsluttet med annenhver spensthopp og push-ups i til sammen 2 min. Rekker mye på èn time når man jobber HARDt 🙂

Treningshilsen fra Kine og Einar