HARDtrening på Torsdag 29. november 2018

18 medlemmer lot seg ikke stoppe av regn og glatte veier!

Og dermed fikk de med seg en HARD pyramideintervall med fire, fem, seks, fem og fire minutters drag. Økta ble lagt til den øvre kunstgressbanen, og her utgjorde ikke vær og føre noe problem, ut over at vi alle ble litt våte. Etter løp ble det styrke, både to runder med AMRAP (2 minutter) og uttømmende styrke (6 x 20 sekunder med 10 sekunders hvile). Og til slutt en dessert med 3 EMON (Each Minute One New) hvor vi løp fra 16m til 16m, 2 push-ups ved vending og plankeposisjon til fløyta gikk på nytt. De færreste kommer seg ut på trening på en kveld som dette. Men deltakerne på HIT er ikke som folk flest. Og når vi er flere, så blir det ganske hyggelig, uhyggelig vær til tross.

Treningshilsen fra Espen og Einar