Om Laget HARD Intensiv Trening

Idrettslaget HARD Intensiv Trening (HIT) har siden høsten 2011 levert over 1000 HIT-økter utendørs året rundt, alltid med 2 instruktører og uten èn eneste kansellering!

Med et snitt på 27 medlemmer per HIT-økt er Laget størst i Norge på sitt. Et Lag av stolte og sterke individer som trener både intensivt og rolig sammen. Fra snø, kald vind og 20 minus – via slaps, vått og 0 grader – til stekende sol og 30 pluss. Intervallpreget kondisjon og styrke med kropp og terreng som vekt/motstand, allsidig og variert, enkeltvis og parvis. Utnyttelse av terreng og faciliteter i nærområdet.

Å lede mellom 20-40 deltakere med ulike forutsetninger under ulike forhold krever grundig planlegging, god organisering, og praktisk erfaring. Det er mange faktorer å tenke på for å sikre en god gjennomføringen av økter utendørs. Laget har viljen og evnen til å levere kvalitetsøkter samtidig med et løpende fokus på evaluering og utvikling.HIT (tidl. Norway Military Training/NMT) har vært gjenstand for positiv omtale i lokal (Budstikka, Asker og Bærumsavisen) og riksdekkende (Verdens Gang, Aftenposten, Forsvarets Forum og Finansavisen) media.

HIT leverer fast 60 min. HARDtrening på Tirsdag og Torsdag fra 19.30 til 20.30 som BASIS året rundt. I tillegg annonseres og arrangeres DAMEtrening på Lørdag (60 min.), samt ROLIG langløp (2-4 timer) og TURmarsj (3-7 timer) i helger. I august arrangerer Laget “Dagsmarsj” gjennom Asker & Bærum (55 kilometer, 14 timer, 7 topper og 2.000 høydemeter) og i juni “Damemarsj” fra Nesøya over Krokskogen til Sundvolden Hotel (33 kilometer, 7 timer og 1.000 høydemeter).

Fokus for Laget er å bidra til bedre fysisk og mental folkehelse! Alle funksjonsfriske kan klare en HIT-økt. Du lærer å disponere kreftene dine, og du får en forsvarlig og god progresjon. Laget er ærlig på hva som kreves av innsats over tid for at form og livsstilsendringer skal vedvare.

HIT følger anbefalingene fra de beste ressursene i Norge (FoU, PhD/Beste praksis), med en treningsfilosofi basert på den beste oppskriften til bedre folkehelse – for folk flest!

Aktivitetshilsen fra HIT