HARDtrening på Tirsdag 3. september 2019

Tangering av årsbeste! 35 deltakere tok seg godt ut under 4 x 4 på HIT-økt nr. 931!

NTNU professorene Hoff og Helgerud, forkjemperne for 4 x 4, ville vært stolte av dere. Herlig innsats på alle i en tøff Aall-løype. Med mørke høstkvelder nærmer det seg årsavslutning for trening i Aall-løypa, men vi klarer nok å klemme inn nok en økt i 2019.

Kveldens styrkeprogram var satt sammen av Albertine og grundig gjennomtestet hjemme hos familien Gjøs. Dette er et program som skal kjennes godt i hele kroppen, og spesielt godt om det er en stund siden sist du har drevet med styrketrening.

Avslutningsvis ble det tid til litt gymnastikk på tvers av banen, med håndballspiller og planke, harehopp og situps, og utfall og statisk hockeyposisjon. Og med det var 60 minutters effektiv trening over. Takk for herlig innsats!

Minner om at ungdommen er velkommen; har du vilje nok er du gammel nok!

Treningshilsen fra Espen og Einar