HARDtrening på Torsdag 28. mars 2019

27 godt over landsgjennomsnittet trente medlemmer stilte opp for Laget og HIT-økt #882 under ledelse av Einar Aall (HI) og Espen Gjøs (HJI) – siste HARDtreningsøkt i mars 2019!

En inspeksjonsrunde av Aall-løypa i 10 varmegrader. Styrkeøvelser ved autovernet, 20 sek innsats x 2 (skyv fra bryst kort bane, skyv fra sideveis h/v kort bane, opptrekk kne og hofte h/v og dips). Hver øvelse og hver repetisjon med mål om å styrke skjelett, indre organer, det kognitive, hjerte, lunger, muskler og sener!

Forflytning til Friidrettsbanen for 2 x 3 min. rektangulært løp m innlagte øvelser: håndballkeeper h/v, utfall, harehopp, baklengsløp og stigningsløp. Kort pause før raskt over på intensiv styrke, På/Av 10 sek. m a) Armhevinger og b) Sykling, begge øvelser 1.30 min.

Stasjonstrening m 4 + 1 stasjoner, 2 min. innsatsperiode, bytte mlm øvelser hvert 30 sek.:

Stasjon 1: Armhevinger halvveis ned/opp + RyggCrawl.
Stasjon 2: Skøytehopp/alt.2-trinns Tåhev + Hoftehev.
Stasjon 3: Sideveis planke h/v m underarmsbøy
Stasjon 4: Hoppende utfall + Knebøy m tåhev.
Stasjon 5: Kontinuerlig 2 min. stigningsløp

Styrkerektangel. Bytte mlm 3 øvelser (D-strekk h/v og Amerikaner) v veksling av løpere. Pause i 30 sek., ny runde m 3 nye øvelser (Armhevning bred, Sax V med leggstrekk og 2-trinns Rygghev). Dessert statisk knebøy 90 gr. i 90 sek.

Om dette var siste HIT-økt i mars, så er ikke måneden eller uken slutt. DAMEtrening på Lørdag om 15 Damer finner Påmeldingsknappen. Inviter og Del! Alternativt utsetter Laget oppstart til april. Samløpe m ROLIG langløp på Søndag? Mulighet for selskap på inntil 30K (helt eller delvis). Ta kontakt, Laget formidler info. Neste HIT-økt er Tirsdag 2. april, da narrer vi ingen!

Takk for en fantastisk treningskveld ute i friluft! Livet leves best når du kjenner hjerte pumpe, lungene puste, musklene stramme og hjernen balansere mentale viljestyrke og fysisk yteevne.

HIT-hilsen fra Einar & Espen