HARDtrening på Torsdag 12. september 2019

26 stilte opp for seg, Laget og HIT-økt nr. 934!

Laget skifter ham! Sol OPPgang 6.37 og Sol NEDgang 19.48 gir en DAGSlengde på 13 timer og 11 min. Fast dekke over til B-øya er rett rundt hjørnet, men ikke riktig på plass til kveldens økt.

Type 2 økt i kveld, 50/50 løp og styrke. Utnytter første 15 min til en rolig runde fulgt av 3 raske (50-60%), 3 raskere (60-70%) og de 3 raskeste (70-80%) min. i Aall-løypa før «lyset går». Transport til F-banen for Felles 5+5 x 45 sek/15 sek pause på Tartan/Gress, 4 blinkende vendekjegler hvorav 1 BonusKjegle på «Brinken». Veldisiplinert og veldisponert utførelse! Så et «batteri/smaksprøver» av styrkeøvelser med fokus på mobilitet. Tid og rep styrte bevegelser, på stedet og på tvers av Friidrettsbanen: Salamander, KnebøyUtfallKombo, KroppsRulle og Sideveis Forflytning, RyggHev og AlbuAalling, Samlet HofteHev og RyggTwist, ArmHev og BjørneKrabb/Ålorm og BalanseKnebøy h/v gjerdet,

Estatisk dessert: Dynamisk 90 grader «Kjus & Åmodt» i 1.30 og «Dynamisk Planke» i 1.30 min.
Oppsummering av 60 min. med løp og styrke i Sluttet Sirkel, så dro alle tilbake til sitt og sine.

Bedre ytelse og utførelse sammen med andre. Takk for at du tok deg ut med viten, vilje og evne!

Tidlig høsthilsen fra Einar og Espen