HARDtrening på Tirsdag 24. september 2019

33 hardhauser tok seg elegant gjennom pyramideintervall og uttømmende styrke!

Mørke høstkvelder kan brukes til så mangt. Noen fortrekker å sitte innendørs med tente lys og noe godt å spise og drikke, mens andre yter og nyter høsten ute. Pyramideintervall med dragene 4-3-2-1-2-3-4 sto på kveldens program, og det la godt tilrette for både høy fart og puls. Vi startet på friidrettsbanen, løp gjennom Tufteparken og rundt ballbingen, før vi returnerte på gresset og kom inn på friidrettsbanen på nytt.

Kveldens styrkeprogram er i ferd med å bli en aldri så liten klassiker. Uttømmende styrkeprogram satt sammen av Albertine, med øvelser for rygg (6 x 30), mage (6 x 25/5), hoftehev (6 x 30), bein (6×30) og pushups (6×20/10). Temmelig beinhard styrke. Men som Olav Duun skrev: «Da først veit du at du er til, kar, når du ikkje står det ut lenger, og enda må.» Dette gjelder selvsagt for kvinnene også.

Signe hadde med seg Lina som gjennomførte kveldens økt med stil. Også Sofie, Frøya, Elvira og Jonathan var tilbake for ny økt, og det setter vi pris på.

Takk for herlig innsats.

Treningshilsen fra Espen og Einar