HARDtrening på Tirsdag 22. oktober 2019

30 hardhauser lot seg bevege av og på Brønnøya!

Mens Nesøya IL arrangerte Fotballens dag for store og små, tok HARD Intensiv Trening med Laget på en utflukt til vakre Brønnøya. Her fikk vi en god utholdenhetsøkt med 6 x 3 minutters intervall med 1 minutts pause. Vi oppførte oss godt, tok hensyn, var ikke til hindring og forsvant uten å legge igjen annet en travle fotavtrykk. Anmoder beboerne på B-øya om å bruke refleks.

Vel tilbake på idrettsanlegget var Fotballens dag historie, men vi hadde fortsatt en jobb å gjøre. Kveldens styrkeprogram var av den uttømmende varianten, men fire bolker 6 x 20/10 med øvelsene (1) Ryggcrawl, planke tap og planke med sidevri, (2) Spensthopp, squat med hopp og knebøy med sideveis bevegelse, (3) Push-ups vanlig, rotasjon og smale og (4) Roing, russian twist og beinløft.

God innsats og bra oppførsel gjør det fristende å ta en ny tur på Brønnøya om ikke så alt for lenge.

Treningshilsen fra Espen og Einar