HARDtrening på Torsdag 24. oktober 2019

27 værbestandige, veltilpassede unge og voksne stilte opp for seg og Laget!

Været er kommet for å bli, lett duskregn. Etter 10 min oppvarming, 4kantløp 2 x 4 min / 30 sek p m R-endring (Baklengs, Sidelengs h/v, 3trinns h/v og Stigningsløp!). Parvis styrke (BÅREbær, PUSHback og SEKKbær ) fra 16m til midt. Bytt, retur. Gjenta. Løp 4 x 2 min / 1 min p i timeglass, med 2 fartspådrag sist minutt. Individuell styrke (Bjørnekrabb, Hopp 3 frem 2 tilbake og Håndball-Keeper). Løp 4+4 x 45 sek / 15 sek p, R-endring. Da var jobben nesten gjort og økta historie, bare 2 min ned Hafjell gjenstod! 90 gr. med tyngde og vektoverføring h/v og midt. Sluttet Sirkel!

60 min effektiv og funksjonell trening, intensiv og intervallbasert i tråd med Beste Praksis. Bare det beste er godt nok. Sofia, Elvira og Peder var med igjen , Laget liker unge som biter fra seg!

Minner om LANGløp på Søndag over Nesøya, Brønnøya og Langåra. Sosiale 21-23 km, morgenfriske 8-11, Sol OPP 7.25, rolig behagelig pratefart, går og stopper litt her og der. Tur, natur og kultur – medlemmer og Følgesvenner er alle velkommen! Bestem deg i tide.

HØSTtreningshilsen fra Einar og Espen