Utendørs hele året! Enkelt og effektivt!

Idrettslaget HARD Intensiv Trening (HIT) er lokalisert på Nesøya i Asker Kommune, og har siden høsten 2011 levert over 1000 treningsøkter uavbrutt utendørs året rundt, alltid med 2 instruktører! Et snitt på 30 medlemmer per HIT-økt gjør Laget størst i landet på ”Høyintensiv intervalltrening – kondisjon og styrke, utendørs hele året”.

Fra snø, kald vind og 20 minus – via slaps, vått og 0 grader – til stekende sol og 30 pluss. Intervallpreget kondisjon og styrketrening med kropp og terreng som vekt/motstand, allsidig og variert, enkeltvis og parvis. Utnyttelse av anlegg, grønt og friområder i nærområdet.

Å lede 20-40 deltakere med ulike forutsetninger under ulike forhold krever grundige forberedelser og planlegging, organisering, og mye praktisk erfaring. Mange faktorer påvirker kvaliteten på gjennomføringen av økter utendørs, og ikke alle lar seg forutsi eller styre.

HIT (tidl. Norway Military Training/NMT) har vært gjenstand for positiv omtale og oppmerksomhet i lokal (Budstikka, Asker og Bærumsavisen) og riksdekkende media (Verdens Gang, Aftenposten, Forsvarets Forum og Finansavisen).

HIT leverer fast 60 min. økter med HARDtrening på Tirsdag og Torsdag – året rundt. Tilgang til disse HIT-øktene krever medlemskap i Laget. Laget tilbyr også annonserte økter som er åpen for alle som kan og vil, medlem av HIT eller ikke: 60 min. DAMEtrening på Lørdag, Rolig LANGløp på Søndag (21-42 km, 3-4 t) og ulike varianter av TURmarsj på Søndag (21-55 km, 5-14 t). Tur, natur og kultur!

HIT har som formål å bidra til bedre fysisk og mental helse – for folk flest! Alle funksjonsfriske kan med veiledning klare Lagets faste og annonserte økter. Medlemmer lærer å disponere egne krefter som sikrer god og forsvarlig progresjon. Laget følger anbefalingene fra de fremste ressursene på ”Helse, fysisk aktivitet og trening” i Norge, og vet hva som kreves av innsats over tid for at form og livsstilsendringer skal vedvare.

Fysisk Aktiv hilsen fra HIT
❤️ for Lag & Folk

Besøk www.hitrening.no. Følg HARD Intensiv Trening / HIT på Facebook.