HARDtrening på Torsdag 5. august 2021

21 holdt seg inne med Laget og tok seg godt ut!

HIT-økt # 1045. Sol OPP kl. 05.09, Sol NED kl. 21.37 – Dagslengde 16 t og 27 min. Oppvarming i Gjøs-løypa (Off-Piste) og & Aall-løypa (500 m LøpeLøype) for å føle litt på skogens ro; bare forstyrret av Hakkespett, Buorm, Rådyr, Rev, Grevling, Ekorn og Flått. NB. Sjekk at sistnevnte IKKE blir med deg hjem etter økta!

For ytterligere forhøyet pust & puls, en innlagtdose styrke i 2 grupper ved AutoVern: (1) Dips m rette ben/hæl + Push mot vern m klapp bak rygg og (2) A-hevninger m ben/hender på F-kant+ Knebøy m DobbelDipp og Lite Hopp. Grupper bytter plass!

Norges Beste LøpeLøype utnyttes maksimalt frem til «lyset går» medio september, deretter må vente til april 2021 for neste mulighet (m unntak av DAMEtrening på Lørdag som starter kl 09.30). 12 mnd. siden Laget kjørte HIT-Cooper Test under HARDtrening på Torsdag 27. august 2020: Så i kveld; Løp så langt viljen og evnen tar deg på 12 min. Tell antall FULLførte runder og FULLførte 1/4-deler (125 m, 250 m, 375 m og 500 m). Mål: Få en første indikasjonkondisjon/kapasitet, hensyntatt det ene og det andre.

Din argeste konkurrent er DEG og DINE tidligere resultater. Verste som kan skje? At du ikke løper så fort og så langt som du håpet på! Er det personlig KRISE? Nei. Hva er det å gjøre med det? Fortsett å øve evnen, og gjøre nye forsøk! Nærmer du deg andre? Hvordan presterte du mot dine tidligere resultater, foran eller bak? Har vi utvikling i retning av noe bedre? Beste Praksis i Laget: Damer 5 runder, Herrer: 5 og 1/4 runde.

Etter oppvarming og HIT-Cooper Test ble kveldens økt avsluttet med et batteri av kombo-styrkeøvelser for å «kartlegge status styrke«. Hver kombo ble utført i 4 x 20 sek/10 sek p., og 20 sek pause mellom bytte av kombo-øvelser.

1. Rette bein, hender til gress + Tåhev, strekk til himmel
2. SpenstHopp + Hoppende Utfall
3. Utside Hh til Utside Vk + Hender på Knær
4. DiagonalStrekk H + DiagonalStrekk V
5. PlankeTapp + RyggCrawl
6. RyggHev + HofteTilGress
7. PlankeOpptrekk til Albu + HofteHev Vinklet (fotsåler mot hverandre)
8. HofteHev Rett + Knebøy m dobbel dipp
9. H ben/hofte ut til siden, 90 gr.+ V ben/hofte ut til siden, 90 gr
10. V-Sax + H-Sax
11. SammenRulletBall + StåPåVippen (H arm + V fot og motsatt)
12. ArmHev Markert Ned + Dips
13. Sideveis Planke H (fot i været siste 10) + Sideveis Planke V (fot i været siste 10)
14. KroppsRotasjon (Bein 90 gr, armene bak nakken, 360 og snu), med + mot klokka.

Gratulerer til dem som har bestemt seg for å gå Dagsmarsjen søndag 22. august, som arrangeres for 7. gang. «Det går så lenge og så langt det går!»

❤️ for Lag & Folk 
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook