HARDtrening på Torsdag 19. august 2021

19 stilte opp for natur, miljø og HARDtrening!

Etter en hensynsfull transportetappe som oppvarming inn til motbakken i Nesøytjern Naturreservat (Forvaltningsplan, Fylkesmannen i oslo og Akershus) gjennomførte Laget et nær lydløst 20 min. sammenhengende motbakkeløp under det «Grønne taket». Med unntak av noen knall og fall underveis; en stille og vakker osase, til nytte og glede for mennesker og dyr. Bra vi har hverandre!

Motbakkeløp på naturlig underlag gir svært god kondisjonering og styrketrening av lår, legger og rumpe, balanse/kjerne – og mye mental programmering. Stolt av Lagets medlemmer og alle deres opp og nedturer som ble innkassert i bakken! Retur til Idrettsanlegget og Tartandekket for siste del av programmet, 12 øvelser i 20 sek:

  1. Saks v + Saks h
  2. Vinklet hoftehev + Rett hoftehev
  3. Salamander + KrabbeKrabb
  4. Sideveis planke h + v
  5. Armheving m forflytning + Dips, 2 x 20 sek.
  6. Sammenrullet Ball + Hel X Basehopper

Økten ble som alltid avsluttet med Sluttet Sirkel, oppsummering og informasjon før kveldens siste og viktigste Covid-øvelse: Lungebrøling! Takk for innsatsen, og ha en rolig kveld videre på inn og utpust.

DAMEtrening på Lørdag 21. august fra kl. 9.30-10.30! Vær med å utvikle DAMElaget, inviter med og del arr. med 1 eller 100 venninner du ønsker det beste! Søndag fra kl. 0630-2130 er det tid for en litt annerledes tur i skog & mark: Dagsmarsjen 2021.

Laget ønsker Mester Bente Ove LYKKE til under Veteran-NM i Tennis, Mix Double. Gå for GULL (de har uansett vunnet hverandre). Ellers: Thomas og Åsmund holder stand fortsatt – bra!

Miljøvennlig FOLKEhelsehilsen fra Einar og Espen