DAMEtrening på Lørdag 21. august 2021

16 valgte å ta seg ut med DAMElaget i et fantastisk agustvær!

Endelig er damene på plass! Og neste lørdag vil flere være på plass. Sol fra bortimot skyfri himmel og godt over gjennomsnitte treningsklare damer inkludert to instruktører som har ventet lenge på denne lørdagen.

Med smil fra øre til øre og en euforisk dose endorfiner tok vi oss i gjennom 60 minutter med funksjonell trening inkludert en frisk intervall runde i Aall-løypa. Annenhver 2 og 4 minutter passer for alle, innsats og fart kan justeres alt etter smak og behag. For behagelig skal det dog ikke være for herfra skal det kun gå oppover, og stiller damene opp vil dere etter hvert kjenne at formen blir topp 🙂

Øktens styrke del bestod av basic styrke med arbeidsperiode på 3 x 45 s; push-ups, knebøy og rygghev. Tre gode øvelser som dekker det meste. Avsluttet på beste dame-vis med de gamle gode » Jane Fonda» øvelsene og en dose for magen.

DAMElaget ønsker velkommen til Therese som viste en målbevisst god innsats i dag 🙂
Husk inviter gjerne med en venninne, mor, datter eller søster. Vi har plass til flere på laget!

DAMElaget ønsker lykke til i morgen for alle som skal delta på En HARD Dagsmarsj!

Lørdagshilsen fra Kine og Einar