HARDtrening på Torsdag 26. august 2021

26 stilte opp for HIT-økt #1052 med mål om Panser Utendørs, Løp Styrke – PULS ❤️

Smittebølge #4 i emning. Påmelding = Vaksinert/Symptomfri/Sporing. God avstand ute, de fleste fullvaksinert, løype med dobbeltspor og forbiløpningsmuligheter. Jevn og kontrollert fordeling av medlemmene. Løp 6-5-4-3-2-1 min. intervaller i Aall-løypa, 30 sek. pause mlm dragene. Svært løpssterk treningsgruppe, positiv formutvikling å spore hos mange! Bra vindskjerming, vel blåst!

Styrkeøvelser:
(1) KålOrm + BjørneKrabb
(2) Utfall + HareHopp +2-1
(3) SalaMander +RyggÅling
(4) Trippløp + ReaksjonsLøp
(5) AgatonSax/RettStrekk
(6) SpenstHopp 10-20-30

Gratulerer til dem som fikk testet all sin opptjente tåleevne og kapasitet gjennom året med den 14 timer og 55 kilometer lange Dagsmarsjen 2021/#7 sist søndag. Når evnen «matcher» viljen, ja – da blir det god stemning! 15 faste HITere var med, totalt gikk 43 helt eller delvis. 8 av de 15 var allerede tilbake på HIT-økta tirsdag!

Hyggelig gjensyn med Trine S., og velkommen til Tina S. (fra DAMEtrening), flott innsats!

ForhåndsVarsel! Neste uke under HARDtrening på Torsdag 3. september 2021 planlegges det for ny HIT-Cooper Test (HCT). Beste Praksis i Laget for antall fullførte Hele & Kvarte runder er 5 blank for Damer og 5 1/4 for Herrer. Godt håp om at Herrene bryter barrieren 5 1/2 runde!

Noe for deg/dine? Fremad Marsj fra èn Fjord, til en annen! Meld Interesse (MI) til hitrening@gmail.com

Vindfull August-hilsen fra Einar og Espen