DAMEtrening på Lørdag 28. august 2021

HIT the Beach! DAMElaget på 20 tok seg ekstra godt ut på Hestesund Friområde.

Laget boltret seg under perfekte forhold på Hestesund – et yndet sted for DAMEne og «perfect location» for funksjonell trening!
 
Samme intervallsekvens som sist, men med to styrkeøvelser under dagens 4 min drag. Dips på stedets flotte benkanlegg, og utfall i strandsonen. DAMEne sparer ikke på krutt eller futt, og suser igjennom en godt merket løpetrasè som gir oss assosiasjoner til nasjonalsangen og norsk stolthet. DAMElagets sportslige  ledelse vet å legge forholdene til rette, noe DAMEne  verdsetter høyt.

Ingen lørdag uten en god porsjon med styrke! Stasjonstrening denne gangen: push-ups, knebøy, planke med tapping, seteløft og roing/ russian twist. Tre runder a 40 sek/ 10 sek pause. Rask og effektiv forflytning til neste stasjon før det hele avrundes med en MiniDose «Mesterens Mester» og klassikeren 90 grader + Planke. Dog en vei opp til Koss sine 40 minutter, men den som øver den prøver 🙂

DAMElaget kan nå si seg å være godt i gang, og vi sees snart igjen – det gledes det til!

Treningshilsen fra Kine og Einar