#7. Dagsmarsjen 2021 – Oppsummering

Hvamodden, NESØYA – søndag 22. august 

Klokken 20.54 marsjerte Laget i samlet tropp inn i solnedgangen etter å ha gått 13 timer og 54 minutter opp og ned 7 topper, lagt bak seg 55 terrenggående km og lagt under seg 2.020 h.meter. Samlet sett gikk 43 ekstra viljesterke personer! 35 gikk Hele (18 Kvinner og 17 Menn) og 8 gikk Delvis. Isla K. (13) er nå den yngste av de 113 som har gått HELE marsjen. Tur, natur og kultur på veien. Og veien er målet for mange, så lenge og så langt det går. Unge og voksne kan klare det sammen, felles prosjekt!

For MARSJledelsen startet dagen 0500 med forberedelser til oppmøte ved Idrettsanlegg 0630. Denne gangen hadde 17 ikke gått marsjen tidligere, og totalt har nå 113 personer gått marsjen helt eller delvis, en eller flere ganger. Noen endringer i traseen kombinert med et stort antall påmeldte og mange nye (17) skapte ekstra spenning. Oppdraget er alltid «å få flest mulig til å gå lengst mulig, på en best mulig måte».

Dagsmarsjen er først og fremst for dem som har gått en god runde med deg selv i forkant, øvd en del – og bestemt deg for å ta steget helt ut på en litt «annerledes tur i skog og mark». Denne gangen – som i 2013, 2014, 2015, (avlyst i 2016) , 2017, 2018, (avlyst i 2019) og 2020 var det «Perfekt» turvær! Hver Dagsmarsj lever litt sitt eget liv; dette var utvilsomt den mest presise, forberedte og komplekse – sålangt.

Det er en reise i tanker, kropp og natur. Man kobler på, man kobler av. Man kobler ut. Tiden det tar å ta seg frem tilsier at man gjør seg opp ny kunnskap om egen kropp, starter nye tanketråder, blir bedre kjent med kjente og ukjente mennesker, kjenner på dynamikken i gruppetilhørighet og nærer på naturen omkring. Ikke til å unngå at man knyttes sammen. Følelser kommer og går i bølger, det byttes på å trekke andre med i riktig retning. Fysisk og mentalt. Og det støttes når det trengs. Alle bidrar med sitt, som kan være så mangt. En for alle, alle for èn. There is no I in TEAM. Lagarbeid hele dagen.

Dagsmarsjen har meget god holdbarhetsgaranti! Stølheten dagen derpå og ikke minst dagen deretter er forbigående, og bidrar bare til å forsterke gofølelsen ved å minne deg på hva du har å unnskylde deg med for ulike ting du ikke rekker eller får gjort de neste dagene. Bruk den muligheten! «Ubehag» fortrenges og glemmes, og den «gode følelsen» trer mer og mer frem og tar opp sin fortjente plass i minnet. Og deretter begynner du å tenke tanken på å gjøre det igjen!

Takk til HIT-Teamet Einar, Øyvind og Espen som tok Laget fra A til Å. Ekstra STOR takk til Marianne Aall, som med ansvar for Mobil Service & Support fra Følgebil ga trygghet og sikret høyt servicenivå! Oppmuntrende ord, engasjement og smil fra grytidlig morgen til sen kveld. Takk til Tvillingfiolonistene  Andreas og Elias Grimstad som med brudemarsj og slått sørget for god stemning på sletta. Takk til Ultimate Nordic/GetVital Nordic ved Andreas Roth som skor opp KIWI og premierer MARSJdeltakere i tillegg til å gi Laget fordelaktig tilgang til Altra Sko året rundt! Godt for føtter før, under og etter marsj. Spesiell takk til vår Hovedsponsor KIWI Nesøya ved Butikksjef Hans-Kristian Torset og Ass. Butikksjef Tom Sætre (som gikk Delvis fra Nesøya til Skuibakken, Walk the Talk) som har bidratt med «Sunnhet til folket» gjennom raus forsyning av mat & drikke. Lokal Raushet! Takk til TEAM Skui Bevertning med Marianne, Tina, Annetine, Kristine, Frøya, Elvira, Alexander, Mathias og Lisa som sørget for rigg og effektiv/trygg servering på Skui. Takk til Mari Kjersti Tennfjord som også i år sang «YNWA – You Never Walk Alone» etter målgang på Hvamodden. Tradisjon i emning! Takk til alles bedre halvdeler og familier som lot dem være til låns en hel dag, fra soloppgang til solnedgang! Så, aller mest en STOR takk til samtlige 43 i TURlaget! There is no I in TEAM. Felles for ALLE involverte er at de gir av det ALLER mest dyrebare de har: Sin Tid. Den som tar seg tid til å gå lenge og langt nok, kommer tidsnok frem.

Fysisk Aktiv hilsen fra HIT
❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.no. Følg HARD Intensiv Trening / HIT på Facebook. 

Start, Nesøya Idrettsanlegg
Klar for «Bølgen» under hoppkanten i Skuibakken
TURlaget. Stovivollen, Vestmarka i Asker.
DAMElaget, Skaugumåsen i Asker.
HERRElaget, Skaugumåsen i Asker.
LAGseier! Målgang på Hvamodden, Nesøya i Asker.

TRAILER! Dagsmarsjen 2021 – The Movie, S7E1. Sunnhet til Folket!

Dagsmarsjen 2021 – The Movie, S7E1. Sunnhet til Folket!