DAMEtrening på Lørdag 2. april 2022

15 morgenfriske tok seg ut i vakre omgivelser tidlig på dag!

Nydelig dag med 2 klimasoner, èn i sol og èn i skyggen. Raskt stod bare SOL og èn klimasone igjen. Oppvarming i Aall-løypa (2x500m), Ekorn og Hakkespett i aktivitet. Og DAMElaget på 15.

4 x 3 min. m/ 1 min aktiv pause i Aall-løypa, som fort kan bety 4 fulle runder (2000m). Øvde damer disponerer de kreftene de har, med økende grad av letthet. Kondisjon er undervurdert, du må bevege deg rundt med pust & puls! Ikke riktig mange nok våger, enda – det er plass til flere!

Meget god stemning, hyggelig og enklere sammen med andre damer. Fakler og flagg og «kamerat-overvåkning» ute i løypa. Lever og leker så mye og så lenge vi kan.

Styrke i SPA-senteret; kalde dager og frost i bakken fortsatt. Men snart venter sjønære økter inne på Friområdene Hvamodden og Hestesund. Mens vi venter på at bakken er mer temperert la vi oss ned på grønn plastikk:

MageRygg fokus, m innslag av (mer) rumpe/lår/legg:
Parøvelsen: KrumSlå, 2 x 40 sek. Wenche 34! Flere tett på m 33!
FotKne h/v, albu til kne
SlåLegg h/v (rotasjon, skrå ut h/v)
Pendle/På vippen
SkøyteHopp
Ro ro til fiskeskjær og «Nordisk Twist»
Fallskjermhopper/Husk å trekk i snora
DiagonalStrekk h/v (HangTime)
90gKickBack og Fot rakt ut Bak
HareHopp

Avrunder økta med 100 KneBøy! Lett og ledig fra 1 til 100 for dem som øver jevnlig.
Perfekt dose! LagBilde/Lungebrøl. Takk for oppmøte og innsats. EnergiBoost!

Marit hadde fått med seg Carina som våget å ta seg godt ut, og som ikke på noe tidspunkt opplevde «driftsstans». Det er godt gjort i seg selv, og vitner om at hun er langt mer aktiv enn passiv. Velkommen tilbake, og med Carina teller DAMElaget nå 126.

Ha en fortsatt fin lørdag, takk for at dere beriker dagen. Minner om tidligere påminnelser: Dagsmarsjen 21 aug, Holmenkollstafetten 14 mai og Øyhopping (HåØya) 1 mai.

❤️ for Lag & Folk / Einar Aall
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook

DAMElaget på Lørdag 2. april 2022