DAMEtrening på Lørdag 14. mai 2022

13 stilte opp for DAMElaget og DAMEtrening!

Fantastiske MAI! Norge er et vakkert land – hver dag, hele året! SolOPPgang kl. 04.44 og SolNEDgang kl. 21.46 = 17 t og 2 min. med Dagslys. Tiden er inne for å være mest ute!

HIT har som sitt allmennyttige formål å inspirere unge og voksne til å trene kondisjon og styrke – enkelt og effektivt – utendørs, hele året! HARDtrening/DAMEtrening + Rolig LANGløp/TURmarsj = Fysisk Aktiv med HIT. I tillegg har Laget fokus på Mental Trening (Våge/Tåle), Restitusjon (KALDTbad/Pust), Læring/FoU og Relasjoner/Nettverk.

Stigningsløp: 2 x 90 sek. (fartsøkning hvert 30 sek). i 4-kant. Retningsendring.
Rett på sak! 100 KneBøy – Still klokka/roter 180 grader – 100 StjerneHopp.
KjegleLøp fra Grunnlinjen: Økende antall reps per kjegle: 2-4-6-8 med øvelsene (1) Freia Twist og (2) SpenstHopp. 3 Klapp for deg ved hver vending på GrunnLinjen!

Løp, forsøk 1 & 2 & 3: Langt – Lengre – Lengst!
Hvor mange kjegler reker du å «spise opp» på 3 x 30 sek. måltid? Forsyn deg med riktige porsjoner, ikke la deg forstyrre av andre personer!

MidtSirkelen:
HIT Tabata BeinHev – dårligst av 3 forsøk a` 10 sek. blir tellende resultat!
HIT Tabata RyggCrawl – dårligst av 3 forsøk a` 10 sek. blir tellende resultat!
HIT Tabata ArmHev – dårligst av 3 forsøk a` 10 sek. blir tellende resultat!

Løp, forsøk 4 & 5: Passe Langt – Aller aller Lengst av alle 5!
Løp lengre enn Lengst etter dine 3 første Forsøk. Hvor mange kjegler reker du å «spise opp» på 2 x 30 sek. måltid?

Hvorfor Rask/langt – Raskere/lengre – Raskest/lengst? Laget lader opp til 3 x 60m – neste økt! Krav til Idrettsmerket, kvinner. Norges idrettsforbunds Idrettsmerke; innstiftet i 1915 (kvinner m fra 1934). Tildeles for oppnådde krav innen 5 grupper av idrettslig aktivitet: (1) Trim, (2) Spenst & Presisjon, (3) Hurtighet, (4) Styrke og (5) Utholdenhet. 50 000 tok merket rekordåret 1977, og bare 5 000 personer tok merket i 2017. Russian Irina Privalova holds the women’s world record at 6.92. Krav Hurtighet, 60m: Kvinne 30 år = 11 sek. og Kvinne 60 år = 15 sek.

STYRKEsirkel. En aktiv løper rundt sirkelen, ved veksling bytte mlm øvelsene SaX v, SaX h og Sideplanke h/v, ArmHevinger, HofteHev Rett og Skrå, HvileRunde (!), RyggCrawl og RyggHev m BakTrekk. Full sirkel etter omslag 6 min. kontinuerlig innsats!

STYRKE – Skinke Skinke. Kroppens største muskel. Ingen vindskeive hjem med èn stram rumpeball. Fordelaktige bakdeler, jevnt fordelt. En serie av øvelser rettet mot rumpe/lår: HareHopp fra MidtSirkel, SkøyteHopp over MidtSirkel, SpenstHopp på MidtSirkel, TrippLøp på MidtSirkel > 2×10/20 sek. m innsats!

Helt til slutt: 17. mai stemt LAGbilde! DAMElaget tok seg ut på 3 måter: (1) De tok seg ut til økta, (2) de tok seg godt ut under økta og (3) de tok seg om mulig enda litt bedre ut etter økta enn da de kom. Deiligst å ta seg godt ut – ute! 

Flere benyttet anledning til et svalt bad på Hvamodden. Er tiden inne for å svømme ut fra Stranda i Vestre vei og inn til HIT-stranda – eller motsatt? Eventuelt; svømme fra HIT-stranda til Hovedstranda – eller motsatt? Forsvarlig strekk av strikken, HMS fra land!

Fortsatt god lørdag, og god helg!

LAGhilsen fra Einar

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook

DAMElaget Lørdag 14. mai 2022