LANGløp på Søndag 15. mai 2022

Vikersund/Hegge Kirke – Sylling Kirke, gjennom Finnemarka – og tilbake!

Kreativ rundtur til fots og på sykkel. Bil med Sykler til Sylling Kirke, lastet av sykler. Videre i bil på Modumveien (284) til Vikersund for Start på LANGløp gjennom Finnemarka tilbake til Sylling Kirke: Damheggsjø > Gamledammen > Sandtjern > Luseputt > Lårvika > Sandtjern #2 > Breiliflaka (702 moh) > Lauvkollen 704 moh / Høyeste punkt) > Brennåsen > Vesle Elgtjern > De Pene Tjerna > Tverrelva > Svartvannet > Svarteberg > Hørtekollen/Utsiktspunktet 478 moh > Kirketeigen Ned > Sylling Kirke. Distanse på 34 km, krevende 1400 høydemeter og noe «bushing» i starten.

Vel frem ved Sylling Kirke var det å pakke om og ned, og gjøre klar for sykkeletappe tilbake til Hoppanlegget i Vikersund – nye 34 km i frisk snittfart på 26 km/t. Sol og motvind, lite trafikk. Etter 68 km og 12 timer på tur var det slutt. Cola og is på alle 🙂

TURhilsen fra Einar, Espen og Øyvind

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook

Espen Gjøs og Øyvind Buer løper rolig og langt et sted i Finnemarka Naturvernområde