HARDtrening på Torsdag 19. mai 2022

27 stilte opp på løpsfantomet Ramn Erstad sin siste HIT-økt før utflytting til Karmøy!

Oppvarming:
Runder i Gjøs-løypa og Aall-løypa. Lett og ledig, fritt for flått & orm. Nyraket og klargjort.

HIT-Cooper Test:
Løp så langt DIN kapasitet og DAGSform tar DEG på 12 min. Tell antall FULLførte runder og fullførte 1/4-deler (125 m, 250 m, 375 m og 500 m). Helt ufarlig! DU konkurrerer mot DEG selv og DINE tidligere resultater. Verste som kan skje? At du ikke rekker så langt som viljen forventet eller dagsformen tillot! Personlig KRISE? Nei. Hva gjør du med det? Fortsetter å øve evnen. Testen gir deg en god indikasjon på egen rekkevidde/kapasitet.

Resultater: Godkjent rekkevidde i oppholdsvær og fin løpetemperatur!
Sist gjorde søskenparet Isla & Lewis Kjemhus gjorde storeslem; Isla tangerte Hilde G. med 5 FULLførte runder og Lewis satt ny REKORD for Herrer med 5 3/4 runder. Også i kveld rakk mange like langt eller lengre enn 31. mars – eller tidligere. Flere rakk også lengre enn sitt aller lengste, ny PR! Gøy med positiv utvikling, tar tiden tilbake. Resultater svinger typisk litt over tid, men på HIT som regel med en oppadgående trend 🙂

10 styrkeøvelser / 3 x 10 sek m 10 sek pause / Noen – Flere – Flest!

1. ArmHev
2. RyggHev
3. HøyBall
4. Freia Twist
5. RyggCrawl
6. HofteTwist
7. VertikalSax
8. TauTrekk
9. HofteHev
10. BeinHev

HareHopp (4 minus 2 i 40 sek.) + SpenstHopp (drøy dosering: 40 sek.)

Krum & Slå:
4 x 40 sek., to forsøk hver. SnittNivået ligger nå tett på 30 repetisjoner!

Avslutning på Sidelinjen – Bølge & Brøl! Gøy å få med de unge lovende igjen. Elicka og Nickan løste økta på en enda bedre måte enn sist – de unge lærevillige lærer, og utvikler seg. NB! Husk å sjekke kroppen for FLÅTT.

PÅminnelser:
PÅmelding til Dagsmarsjen 2022 / søn 21 aug (13 ledige plasser!)

Hilsen Einar og Espen

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook

Økt REKKEvidde på HIT-Cooper Test: Kathrine, Kim (m/ Ananas), Anne Katrine og Annetine + Nickan og Elicka!