DAMEtrening på Lørdag 27. august 2022

9 stilte opp på første DAMEtrening i 2. halvår!

6 av de 9 gikk Dagsmarsjen sist søndag, flere har også trent på tirsdag/torsdag. Sterke bein, og vilje. Økten startet med et par OPPvarmingsrunder i Aall-løypa, avbrutt av StjerneHopp og KneBøy på fortauet ved Autovernet.

Dagens utfordring: Langt – Lengre – Lengst!
Ferdig raket, kvist og kvast ryddet unna. Flagg og kjegler utplassert. Jevnlig vedlikehold har bidratt til å holde Aall-løypa i god stand tross mye aktivitet og vær. Hyggelig å kunne by Damene på gode løpsforhold for 3 x 3 min, alle med START fra SKILTET. Gradvis økende rekkevidde, en øvelse i å disponere og differensiere egen kapasitet. Kloke, offensive valg på siste draget – alle rakk lengst, og flere rakk riktig så langt!

Mer STYRKE, for bakside lår, rumpe og mage på Øvre Bane. Skinke-Skinke! Bygger skyvekraft for mer fart og økt rekkevidde. HareHopp 20 og 10 sek ut fra midtsirkelen – gjenta! 30 sek SpenstHopp. Deretter et «batteri» av Mage/Rygg-øvelser a` 30 sek.

Avsluttet styrkedelen med PARøvelsene Crunch&Punch/Krum&Slå:
1 runde med 45 sek og 1 runde med 30 sek! Vi teller totalt antall repetisjoner per par, konkurranse på ramme alvor. Ære og berømmelse. Resultatet ble etter nøye kontroll (VAR): TEAM Cathrine + Elvira #1 på 45 sek & TEAM Mette Kristine + Cherry Dona #1 på 30 sek. Sistnevnte TEAM vant i tillegg MTV-konkurransen «Mest Tilfredse Vinnere» 😀

Alle fikk samlet seg til «Sluttet Sirkel» og et ruvende lungeBRØL med ekko i reservatet!
Helt til slutt: LAGbilde!