HARDtrening på Tirsdag 13. september 2022

27 hardhauser i fri dressur på Hvamodden!

Mild treningstemperatur og gode forhold på Hvamodden, og med Musseintervaller ble det også høy fart og temperatur på deltakerne. Tre runder med 4 minutter, etterfulgt av 1 minutts pause og 4 x 30 sekunder med 30 sekunders pause.

Tilbake på idrettsanlegget ble det en effektiv styrkerunde med fokus på kjernemuskulatur og forebygging mht. løpsskader. To runde, 8 øvelser og 30 sekunder arbeidsinnsats, med andre ord en styrkeøkt som tar 12 minutter. Absolutt noe å vurdere på dager hvor du tenker at du ikke har tid til å trene. Øvelsene var:

  1. Planke med beinhev
  2. Sideveis beinløft høyre
  3. Sideveis beinløft venstre
  4. Push-ups med skulder touch
  5. Planke med hoftevridning
  6. Hoftehev
  7. Roing
  8. Push-ups med kne til albue

Takk for oppmøte og herlig innsats fra alle sammen.

Treningshilsen fra Espen og Einar

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook