DAMEtrening på Lørdag 10. september 2022

DAMEtrening på Lørdag! Åpent for ALLE, medlem av HIT eller ikke. Effektiv og funksjonelt, utendørs. 60 min. kondisjon/styrke. Værgaranti, hver gang. Vipps Kr. 125 til #129718 (HIT).

13 morgenfriske medlemmer av DAMElaget ivret etter å komme i gang med dagens DAMEøkt. Gråvær og regn la ingen demper på verken innsats eller humør. Startet med rolig og lett oppvarming i Aall-løypa samt knebøy, push-ups, høye kneløft, og dips for å sette kropp i rette modus og sinn i riktig fokus.

Dagens intervall i Aall’en var 6-4-2 min. drag med 1 min. aktive pauser, resten av økten var fokuset styrke. Jobbet oss gjennom flere øvelser for overkropp og kjernemuskulatur, en 6 min. sammenhengende situps bonanza, knebøy, utfall fremover og sideveis, 6 min. med skinke svi og avslutningsvis: planke, amerikaner, fartsdrag og sideplanke!

Minst mulig pauser, kompakt, effektivt og veldig gøy 🙂 Sees igjen neste lørdag 17. sept!
Minner om FJORDmarsj på Søndag 👣 18. sept / 0830-1630 >>> hitrening@gmail.com

Treningshilsen Kine (og Einar)

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook