DAMEtrening på Lørdag 5. november 2022

26 lot seg ikke stoppe av duskregn, konkurranser eller urinstinkter: Full (50) FEST!

2 oppvarmingsrunder og mobiliserende styrke ved AutoVernet. Deretter 3-3-3 i Aall-løypa: Rolig – Raskere – Raskest! Differensiering og Disponering av egne krefter. Mette Kristine (50) hadde med en lett blanding av lokkemidler og pressmidler fått med seg venninnegjengen «på kjøret»! Selv med skrømt i løypa lot de seg ikke skremme – det ble en LØPSfest. Festen & feiringen; den fortsetter utover dagen og kvelden. Livet (og fysisk aktivitet) er alvorlig nok som det er til ikke å le seg skakk av det hele. Ha det gøy, kom deg ut – legg alvoret igjen inne. Innerst i boden.

Mer styrke, deretter avgang til Ø-Bane for mer konkurranse og instinkt: Stafett med 5 Lag a` 5 Løp totalt 5 runder a´ 4 etapper – Totalt 20 etapper! VINNERlaget (bilde over) med Anne Katrine (Kaptein) ledet sine 4 LAGSmedlemmer til å innkassere en vaskekte uforsikret GULLstatuett utlånt av Norges Bank for anledningen.

Sølv og Bronselagene samt resterende 2 lag kom i skyggen av duskregn og PREMIE(re)festen til VinnerLAGET med stjerneskudd og GullPOKAL. Marit S. pådro seg dessverre en strekk i låret, håper det leges raskt – god bedring!

Etter litt FESTivitas var det tid for PARøvelsene KRUMslå (60 sek / LANGkjøring), FaceOff og SledeTREKK. Rumpe/lår, pust/puls. Ny runde med KRUMslå (30 sek / Sprint). Avslutning og dessert: 1.48 ned Kvitfjell, WC. Hockey, h/v/m – vektoverføring. Skinke Skinke!

LAGbilde gikk som vanlig fint for seg, dog en krevende øvelse og prøvelse. Lite overlates til tilfeldighetene; her gjelder det å ta seg både godt og riktig ut. Ikke bare enkelt. Med det var Økta over, men for MK & Co ventet en tett på obligatorisk runde (tøff gjeng!) med KALDTbad & VARMTbål. 8 grader i vannet; vått, rått og grått badeVÆR! Forfriskende kjølig. Litt vel mye østers til vanns og til lands, så da hjalp det på humøret med litt «trøstesportsdrikke». Så løssluppent ble det at vi håper på et snarlig gjensyn med alle og enhver. Enn så lenge; Lev Lenge og Vel – og det gjør du best med ingrediensene (a) Sosialt Nettverk + (b) Fysisk Aktivitet. Og en real fest.

Hilsen Einar

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook