HARDtrening på Tirsdag 8. november 2022

22 lot seg ikke stoppe av mørke, tåke og regn, og ble belønnet med 10 x 2 min. intervall!

November ble i en kronikk i NRK beskrevet som en måned best kjent for å være en kombo av kald, deprimerende og fuktig – på den kjipe måten. Og da kan det være tungt å komme seg ut og få kjenne på glede av å bevege seg og oppleve noe i fellesskap med andre. Vel er det greit å ta det litt med ro i november, og tilpasse seg den mørke tiden, men det er heller ikke å forakte å komme seg ut.

Etter en oppvarming ble det 10 x 2 minutters intervaller med 1 minutts pause på en mørklagt kunstgressbane. Med kjegler og fakler forsvarlig plassert på brannsikkert underlag, ble det likevel god stemning, og farten økte gradvis på deltakerne etter hvert som vi nærmet oss slutten. Her snakker vi en real negativ splitt (siste halve raskere enn første halve) og dette var noe undertegnede skulle hatt på årets New York maraton, men som det absolutt ikke ble noe av.

Styrkeøkten ble kjørt på den store flombelyste banen med to runder a 8 x 45 sekunder, 15 sekunder hvile. Kjente øvelser, men som fortsatt gjør godt (og litt vondt).

  1. Planke med beinløft
  2. Knebøy med tåhev og squat med hopp
  3. Mage med beinløft
  4. Push-ups med skulder touch
  5. Planke med sideveis vri
  6. Hoftehev
  7. Roing
  8. Kålorm med push-ups

Takk for herlig innsats og god stemning. Dette er på nivå med det jeg opplevde i og langs maratonløypa i New Yorks gater.

Treningshilsen fra Espen og Einar

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook