DAMEtrening på Lørdag 19. november 2022

13 individualister samlet iLag for lystbetont og livsviktig organisert egeninnsats!

Kystnært program, refleks av D-vitamin fra vannspeilet «på løpet/økta». Opp over TOPPpunktet på Nesøya – Kolleveien – og ned til Stranda i Vestre Vei for nok en solid dose med KneBøy og StjerneHopp! Tar det aldri slutt? Nei. 2 øvelser vi VET gir Sg+ resultater med nok VOLUM. LeggHopp og ArmHev på BetongDekket rakk vi også. Rart hva vi rekker; bekker små (og store) blir til stor Å! Nå også med innlagt QUIZ/HuskeStue og Eksamen.

FerriMeDet! Rett videre til BryggeFest: RettHev, RyggHev, ArmHev, BeinHev og SkråHev. Nok Heving med STRØMførende farer. Neste Stopp: «HIT-stranda». Arnested og Åsted for kombinasjonen KALDTbad & VARMTbål. Men ikke riktig enda: (Enda) MER Knebøy og StjerneHopp! RumpeLårLegg fixering? Ja.

Haster videre til SOLvendt «Platting» for MageBonanza: Skrått, Rett, Høyt og Lavt foran på «Sylinderet». Baksiden var alt dekket opp på BryggeFesten. Deretter lett trav rundt HvamODDEN før ankomst The Yellow House. MOTbakkeløp: Rolig/trygt ned, travelt opp! 3 x 2 min. m/ 30 sek. pause. De aller raskeste rakk 6 opp og nedturer, godt balansert!

Avslutningen på den STORE Stranda med PARdans, SpenstHopp, ArmHev og Utforkjører! Skikkelig Skinkefest. FORdelaktige BAKdeler er ingen ulempe: Gjør deg Fast i Fisken (FiF), og gir mer SkyvKraft til å bli enda RIKere (Rett-i-Kroppen) på flere AKTIVITETSopplevelser. Gønne på!

LAGbilde & KAMProp, de Fysisk AKTIVE trygt «Benket på Stranda»! Avsluttet økten på Friområde av hensyn til de badende. Sosial rusletur tilbake til Idrettsanlegget. Takk for oppmøte & innsats!

Etter 60 min. med kondisjon og styrketrening ventet for noen MentalSosial trening, Restitusjon og Velværefølelsen med en eller to doser KALDTbad & VARMTbål. Viktig å forlenge + forsterke aktivitetsopplevelsen: Snurr FILM!

Ha en fortsatt nytelses- og sanseRIK Lørdag og Søndag! DAMElaget er BEST, ingen PROTEST!

AKTIV Hilsen Einar

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook