HARDtrening på Torsdag 5. januar 2023

22 satt ikke inne med forsett, de fortsatte i sporet med å ta seg godt ut!

Rolig oppvarming i den kalde nysnøen for å legge DOBBELTspor i langt fra snorrett og tunell-flatt terreng, men med langt bedre fremkommelighet og punktlighet enn Follobanen. Men aller først: StressTest av alle BevegelsesBaner, T/r-billett :

2 x 40 m TRIPPløp over NYsnø = LOKOmotiv. Deretter; 2 runder i DobbeltSPORET med stopp for 50/50 StjerneHopp + 50/50 Knebøy inne på Stasjonsområdet. Fakler & Flagg. Det tok da ca. 15 min å oppnå full gjennomstrømning av 5 kg blod til hjertet. Alt klappet og klart for:

A / 2 x 4 min SNØløp – 1 min p / retningsendring
Mye STYRKE «på løpet»: Legger, lår og rumpe jobber seg systematisk og metodisk fremover. Vaglete, skroget vrir og vender på seg ustanselig, ujevne spor, tøffe tak – glipptak. Aktiverer mye og mangt. 6 opp og nedturer på strekket, rykk og napp. En øvelse du vil elske å hate.

B/ StyrkeSekvens:
ArmHev – 1 fots hoftehev – TauTrekk – Dynamisk Planke – KneKnekk – Dips

C / 2 x 4 min SNØløp – 1 min p / retningsendring
Mennesker i fysisk aktivitet – sammen ute, et vakkert skue. Skulle nesten tro at mennesker og aktivitet utendørs var ment for hverandre. Tilpasser oss forholdene.

Avsluttet med nok en STRESStest av strøm/signalanlegg:
SpenstHOPP (2x20s), ARMhev (3x10s) UTFORkjører (60s + 30s).

LUNGEbrøl i Åpen Sluttet Sirkel inn på Stasjonen. God lyd, god stemning.

Belastningen på hjertemuskelen og lungene gjennom intervaller for kondisjon og styrke øker hjertets slagvolum og elastisitet. Etter noen uker med HIT vil du merke en klar bedring av oksygenopptaket i kroppen. Det er livsviktig, og ellers veldig nyttig.

Hyggelig med Bent Ove tilbake på Laget. Takk for oppmøte og innsats.

2 & 1% – hilsen Einar A. og Espen G.

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook