HARDtrening på Tirsdag 24. januar 2023

25 med gjentatte opp og nedturer i Kalkovnfaret på Brønnøya!

Kveldens økt var lagt til Kalkovnfaret, og til tross for et litt «kjølig og uvennelig» klima, så var det gode treningsforhold på veien (som fint også kan benyttes som løpebane). Med pyramideintervaller på 3-4-5-4-3 minutter og 1 minutts pause, ble det dermed opp- og nedturer. Og det er jo fint å få logget i treningsdagboken.

Tilbake på idrettsanlegget var det et ledig hjørne av kunstgressbanen. Vi hadde ingen tid å miste, og fikk klemt inn snaue 15 minutter med styrketrening. 5 x 20 sekunders arbeidsinnsats med 10 sekunder hvile – og øvelsene var:

  • Roing
  • Utfall vanlig og hopp
  • Push-ups vanlig og med skulder touch
  • Planke tap og med beinløft
  • Squat med hopp og knebøy med tåhev

Herlig innsats og godt humør på alle våre deltakere, og som vi håper smitter over på alle vi møter på vår vei.

Treningshilsen fra Espen og Einar

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook