HARDtrening på Tirsdag 21. mars 2023

17 deltakere lot seg ikke stoppe av litt yr!

Det våte været gjør at planlegging blir litt styr, men vi får ta til takke med de forholdene som øya tilbyr. Temmelig dårlig rim, men i Kalkbukta gikk det bedre, med 3 x 7 minutter med sugende bakkeintervaller med kun 1 minutts pause. En slik økt bidrar til å bygge utholdenhet, og styrke i beina til å holde ut i det lange løp. Mye fin løping og med jevn trening når dere nye høyder.

Tilbake på idrettsanlegget var Lyn fortsatt i gang med fotballtreningen, men med en gjensidig hyggelig tone er det plass til begge lag på kunstgresset samtidig. Og trener Jan Halvor Halvorsen var imponert over innsatsen og hva dere kom dere gjennom. 5 runder med AMRAP, 2 minutters arbeidsinnsats, 3 øvelser og 6 reps pr øvelse:

  1. Rygghev, diagonalstrekk og ryggcrawl
  2. Spensthopp, utfall og mountain climber
  3. Push-ups, planke tap og planke med sideveis rotasjon
  4. Twist, roing og saksing
  5. Knebøy med tåhev, sideveis knebøy og squat med hopp.

Og helt til slutt, og før brølet, Kim, ble det 4 x 10 sekunder push-ups i bonus.

Takk for herlig innsats. Sterk gjeng i kveld tok seg godt ut i Kalkbukta og deretter på det grønne dekket. Jan Halvor Halvorsen; tidligere landslagsspiller, ex trener Bodø Glimt og nå Lyn hilser og heier!

Treningshilsen fra Espen og Einar

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook