HARDtrening på Tirsdag 11. april 2023

16 påskebrune byttet ut sol, kvikklunsj og appelsin med 3 min drag i Aall-løypa!

En åpningsfest av løypa det absolutt var verdt å få med seg. Tungt for flere, både i motbakkene og på flatene, men med innsats og kontinuitet blir kondisjonen gradvis bedre. Og det er verdt å strebe for.

Etter løp ble det en god dose uttømmende styrke, og dermed fikk vi også denne gang begge ingrediensene i en KoS-økt (Kondisjon og Styrke). Vi startet med uttømmende med arbeidsinnsats 20, 15, 10 og 5 sekunder, med 10 sekunder hvile mellom hver. Øvelsene var:

  1. Push-ups
  2. Squat med hopp
  3. Jumping jacks
  4. Roing
  5. Planke med sideveis vri
  6. Saksing
  7. Hoppende utfall

Deretter en løps- og styrkekombinasjon, 9 x 45/15. Vekselsvis løp frem og tilbake på tvers friidrettsbanen og statisk styrke med (1) Planke, (2) 90 grader, (3) Ferdigstilling og (4) Frog squat (strekk av hamstring).

Takk for herlig innsats og hyggelig at Hilde G. er tilbake igjen.

Treningshilsen fra Espen

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook