HARDtrening på Torsdag 11. mai 2023

20 fikk en RIK* opplevelse med litt ekstra KoS** i Aall-løypa!

For med 4 x4 min løpeintervaller i den kuperte og terrenggående Aall-løypa fikk alle både Kondisjon og Styrke (KoS) «med på løpet». En god dose KoS gir en herlig Rett-i-Kroppen (RIK) opplevelse! Fysisk og mentalt faller mye på plass: Mestringsfølelse! Ingenting er umulig.

Ekstra KoS! HYLLEST til de vågale SPRINTdamene Maylem og Ann Helen: Løp en siste «(Lyn)RASK» runde. Vit med deg selv at dette var din raskeste runde i dag. Slå egen STRAVA Bestenotering (PR), eller også Aall-løypas ÅrsBeste (M: 2.07 / K:2.42)? Lewis Kjemhus er (sammen med Axel Østby) REKORDholder All-Time på 1 runde med 1.30! Lewis slo like godt til med 1 runde på 1.32 = Årsbeste for Aall-løypa! Snart alene på Topp med tid under 1.30? Fin oppladning til 1. etappe på Holmenkollstafetten for Tyrving, som nok kan forventes å være i tet ut av Bislett Stadion. Lykke til, alle som skal delta!

Flere sprengte grenser og noterte PR på Strava, 1 Runde i Aall-løpa = Segmentet «HIT@Aall-løypax1/500m«. Det er 7 Offisielle HIT-Strava segmenter du kan bryne deg på, klikk på lenken under. ALLE løp raskere enn sin raskeste runde under 4 x 4. Gøy med litt fartsfylte overraskelser sånn helt plutselig; spesielt med sultne krokodiller og giftige slanger løs i løypa! Skræmmer`n: «Vart du skræmt no?» Verste som kan skje? At det ikke går fort nok. Krise? Nei. Hva gjør vi? Øver mer, gjør nye forsøk.

Status 7 Offisielle HIT Strava Segmenter i Aall-løypa

Etter 40 min med oppvarming, intervaller og fartslek ventet 20 min styrke. Alt skal med, alle skal få. Korte og lange. Store og små. Muskler. Statisk og dynamisk gjennomføring.

Strava: «60 min KoS m 4 x 4 intervaller og Fartslek + S-øvelser»
Takk for oppmøte og innsats! God helg fylt med impulsiv KoS!

Hilsen Einar og Espen

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook