HARDtrening på Torsdag 14. september 2023

18 tok seg godt ut alle iLag etter 60 min. KoS ute i Hestesund!

Mye innetid? Inne hjemme. På hytta. Inne i bilen. Inne på kontoret. Ute til lunch, men fortsatt inne. Inne på tog og buss, som også står mye stille. I gondolen. Inne til møte. Inne på kjøpesenter. Trene inne. Inne i boden. Inne i tenkeboksen? Sittet inne? Inne på skolen. Inne i idrettshallen. Tiden er inne for å prøve funksjonell og effektiv trening ute i frisk luft, tilrettelagt for folk flest! Bygge muskler, øke hjerte og lungekapasitet – iLag med andre. Bedre, på alle måter.

KoS på Menyen:
2 x 4 min, 1 min p med innlagt TrippLøp+ElgHufs-Sone
8 min løp med veksling mlm 4 innlagte øvelser:
Benk = 8 Dips + 8 A-skyv (m/ klapp) og Strand = 8 H-Hopp + 8 DD KneBøy m/ Hopp
RyggDiagonal h/v + RyggHev + ArmHev (30/15) + HofteHev (x2) + RyggCrawl + F.Hopper
2 min løp m bytte mlm Rolig og Rask hvert 15 sek! 
ParØvelser: 2 x 20s m/ ParDans, SealTheDeal, ParTwist og KrumSlå (4x30sek)
2 min FriLøp
KneBøy og FreiaTwist – mobilisering til NM
NM i Furu 90 gr, Sept vinnere = Jan + Gunnstein + Lars = 3 min (!)
LungeBRØL i Åpen Sluttet Sirkel. Påminnelse JULEbord (arr. HIT Facebook)
Retur i Fri Dressur > Nesøya Idrettsanlegg.

Godt gjennomført!

HØSThilsen fra Einar & Espen

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook