NMT-marsjen 2013 (pilot)

Søndag 25. august kan du av egen fri vilje velge å legge ut på en dagsmarsj gjennom Asker og Bærum. Hensikten er bokstavelig talt å gå opp løypa (pilot) for neste års arrangement. Teste og kvalitetssikre trasèvalg, kjenne hvor og hvordan turen tærer på kreftene. Basert på tilbakemeldinger fra deltakerne vil det bli gjort eventuelle endringer frem mot 2014. Underveis mot målgang på Hvamodden etter omlag 48K vil du rekke å bli bedre kjent med både kjente og ukjente samtidig som du kan sakte fordøye en stor porsjon naturopplevelser. Følelsen av mestring kommer til å ligge i tykke lag utpå kroppen i flere dager etterpå, sammen med stølheten. Dersom en stemme innerst i sjelen forteller deg at dette burde du egentlig bestemme deg for å gjennomføre (deler av marsjen, eller hele) så anbefaler vi deg å lese mer under selve arrangementet for deretter å ta stilling. Oppmøte ved klubbhuset kl. 07:30 for 30 min. med felles brief og klargjøring! Vi anbefaler deg å tanke opp med pasta og kylling dagene før vi setter i marsj. Alle munnfuller bidrar, reserver vil komme godt med. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller er usikker på noe.

Mvh Marsjledelsen v/ Øyvind, Kine og Einar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *