HARDtrening på Torsdag 18. januar 2024

20 (!) valgte å BLIMé på 60 min med KoS iLag!

Vinter og Aall-løypa NYmåket! Kaldt og knitrende underlag med godt feste for både med og uten pigg. Idyllisk og eventyrlig stemning ute medio januar: lys, flagg og fakler på plass. Intervaller tilpasset vær (kaldt, vindstille og opphold) og forhold (underlag, trasè).

Program
16 min oppvarming på Ø-Bane (TravBane), Aall-løypa (Nattsyn/Tilvenn) og A-vernet.
24 min kontinuerlig KoS (Kondisjon og Styrke) m 3 innlagte øvelser, 6 eller 12 reps.
5 min pause/forflytning til M-sirkelen på Opplyst og Evig Grønt Dekke.
15 min Styrke (Individuelle og Parvise øvelser).

LungeBRØL i Åpen Sirkel kl. 20.30.

Ordrenekt under oppvarming etter notert, ut på tur i dypsnøen satt langt inne. Må øves mer. Allikevel: Nok et solid innskudd på Aktivitetskontoen 2024! Laget er ute av startblokkene med en sterk start på året! Snart passert 19. januar og 4/6 underveis på Vinterfelttoget 23/24. Merkbart lysere for hver èneste dag. Mål og inspirasjon? Løft blikket, se MOT april!

KoS-hilsen fra Einar & Espen

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook