HIT søker hardbarkede instruktører!

HARD Intensiv Trening (HIT) har siden høsten 2011 løpende levert 950 harde økter utendørs – året rundt – uten èn eneste kansellering. Med et snitt på 25 medlemmer per HIT-økt er vi størst i Norge på vårt. Et stolt lag som jobber hardt sammen.

Fra snø, kald vind og 20 minus – via slaps, vått og 0 grader – til stekende sol og 30 pluss. Det å lede mellom 20-40 deltakere med ulike forutsetninger under ulike forhold krever spesielle egenskaper, formell kompetanse og praktisk erfaring. Det er alltid mange faktorer å tenke på i planleggingen og gjennomføringen av HARDtreningsøkter utendørs.Slutte sirkel.jpg

HIT (tidl. Norway Military Training) har vært gjenstand for bred og positiv omtale i lokal (Budstikka, Asker og Bærumsavisen) og riksdekkende media (Verdens Gang, Aftenposten, Forsvarets Forum og Finansavisen).

Behov for dyktige instruktører:

Vår utfordring er tilgang til kvalifiserte instruktører med de riktige personlige egenskapene. HIT gjennomfører alltid øktene i instruktørpar med tydelig rollefordeling, og innefor godt definerte rammer. Dette bidrar til forutsigbarhet og høy kvalitet i hver økt.

Vi søker en instruktør til å fylle rollene som Hovedinstruktør (HI) og Hjelpeinstruktør (HJI). Er du et overskuddsmenneske med noe ledererfaring, idrettsfaglig utdannelse og selv aktiv på treningsfronten? Da hører vi fra deg!

Meld din interesse til hitrening@gmail.com

Mvh styret i HIT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.