HARDtrening på Tirsdag 12. mai 2015

I lett fuktig vær gjennomførte 33 deltakere en økt av type 3 med hovedvekt på uttømmende styrkeøvelser der samme øvelse ble utført 8 ganger med 20 sekunders arbeidsperiode – 10 sekunders pause – før man raskt gikk over til neste øvelse Bevist valg av øvelser der store muskelgrupper blir aktivisert samtidig som man kommer opp i puls i tillegg til øvelser for kjerne muskulaturen. Økta for øvrig startet med 6 x 45  sekunders løpe drag, og avsluttet med en 2 minutter der flere hadde noe problemer med å komme opp i fart på grunn av tunge bein. Innsatsen som vanlig strålende og stemning på topp :). Husk og merk av tirsdag 9. juni i kalenderen. Da kjøres økt #500 og vi håper på rekordoppmøte! Hipp hipp hurra for kommende nasjonaldag fra Kine og Erlend. Ps. Gratulerer med dagen Dorthe – sporty pri! 🙂

IMG_2944

IMG_2957

IMG_3007IMG_2963