HARDtrening på Torsdag 11. juni 2015

Det var 18 hardhauser som deltok på kveldens solfylte økt! Endelig kunne vi ane en følelse av sommer mens vi svettet oss gjennom en styrkeøkt med en hoveddel som bøy på 8 ulike tunge styrkeøvelser. Det ble utført 8 repetisjoner av samme øvelse med en arbeidsperiode på 20 sek og 10 sek pause. Til sammen så og si 4 minutters HARD jobbing som krevde vilje og fokus. Innledningsvis i økta hadde en vi en god oppvarmingsdel hvor vi parvis gjorde en kombinasjon av styrke og løping. Kveldens nyhet » saging» satte flere på prøve … noen avsluttet med stil … andre ikke ( uten å nevne navn….Jørgen)  😉

Avslutningsvis en hærlig runde med 2 x 1 minutters drag med fartsøkning hvert 15 sekund. Til tross for tunge bein og særdeles svette panner dro alle mann og kvinner på og ga alt til siste sekund. Takk for innsatsen folkens. Vi øktes på tirsdag!

Treningshilsen fra Kine og Jørgen

IMG_3786 IMG_3785 IMG_3784 IMG_3783 IMG_3782