Ta med jobben ut i skog og mark!

Først blir vi enige med rette vedkommende om hvem, hva, hvor og når. Og om dere selv ikke helt har klart for dere hva dere vil snakke om og jobbe med, så kan vi ta oss av det også. Litt på utur? Vi liker temaet «Endring». Det favner vidt. Og bredt. Og alle kjenner på det, hver dag.

Helst kommer vi til arbeidsplassen deres og forteller alle involverte om opplegget i forkant. Dette er ingen blåtur! Vi melder og fantaserer om vær og vind, forteller og forklarer hvor og hvorfor vi skal hit eller dit, viser noen bilder og snakker om hvordan vi kler oss hensiktsmessig – og hva den enkelte må pakke ned i sekken. Organisering av kjøring til og fra. Viktig å slå ann en god tone tidlig, og sørge for at alle vet sånn omlag hva de går til. Bokstavelig talt.

Så går det litt tid, og plutselig er dagen der da vi tar vi deg og dine med ut på tur! Både for å høre skogens ro, og for å jobbe med tema som avtalt. Et vandrende arbeidsmøte om du vil. Folk blir typsik litt mer effektive og kreative i arbeid når de samtidig får boltre seg i friluft. Det er vår erfaring. Om aktiviteten styres på en god måte.

Opplegget er garantert kostnadseffektivt og kvalitetsmessig godt nok for folk flest. Uansett vær og føreforhold. Ta kontakt med oss på hitrening@gmail.com om du vil diskutere muligheten.

Hilsen Styret i HIT

IMG_0104