HARDtrening på Tirsdag 22. september 2015

28 deltakere fikk oppleve en ny struktur på løpsintervaller, der vi løp en lang runde med høy fart og en kortere runde med lav fart! Innsatsen var noe av det mest imponerende vi har sett på lenge. Absolutt alle gikk løs på den lange og harde runden med en markant fartsøkning og jammen var det ikke mange som akselererte hele veien også. At runden stoppet på toppen av en liten bakke sørget for at avslutningen ble ekstra hard. Det er tydelig motiverende å vite at intervallene avsluttes på et konkret sted og ikke bare på tid. Pausene styrte man selv avhengig av hvor fort man tok seg gjennom den rolig sløyfen. Målet var at pulsen skulle roe seg nok til at man kunne holde høy fart hele veien på den lange runden. Ingen kastet likevel bort tiden, så veldig lav kan ikke pulsen ha vært. Men er man i god nok form er det tydeligvis nok til at man klarer å skru opp farten gang etter gang i til sammen 20 minutter.

Avslutningen bestod av 6 blokker med AMRAP der de siste knallharde blokkene bestod av PushUps, SpenstHopp og Amerikaner. En totalt uttømmende avslutning der himmelen åpnet seg og skapte en herlig avslutning på en fantastisk økt. Takk for fremmøte og innsatsen!

Øyvind og Einar

IMG_6254 IMG_6256 IMG_6257 IMG_6258 IMG_6259