HARDtrening på Tirsdag 1. september 2015

Det var 25 hardhauser som trosset været og stilte som vanlig sporty opp på kveldens økt! HARDtrening i striregn med en touch av lett bris må prøves – det setter en ekstra spiss på følelsen av å trene ute – for og ikke snakke om følelsen du får etterpå – hærlig! For å sikre godt oppvarmet kropper startet vi økten med 10 x 1 minutters løpedrag med god muligheter for å hente seg inn i pausen for og så kunne holde et relativt høyt tempo under dragene. Flott å se hvordan dere pusher hverandre og » heier» hverandre inn 🙂 Deretter stod uttømmende styrke på programmet – mange rep av både kondisjons- og styrkekrevende øvelser for hele kroppen. Topp å se hvor hardt det jobbes og hvor flinke dere har blitt på » Kines speciale» – tommel opp!

Vi gleder oss alltid over å se nye ansikt på trening. Velkommen til Anne Birgitte!

Treningshilsen fra Kine og Espen

IMG_5998 IMG_5999 IMG_6001 IMG_6002 IMG_6003