HARDtrening på Tirsdag 15. september 2015

Overraskende flott høstkveld – regnfri og deilig treningstemperatur! 30 medlemmer på plass. En noe annerledes oppbygning av en slags » pyramide» intervall der dragene ble kortere og kortere og dermed farten høyere og høyere. Kveldens instruktører fikk det akkurat som de ville – MYE sus i serken hos absolutt ALLE denne kvelden 🙂 Fantastisk å se hvordan dere lar dere presse og hvordan dere kameratslig » jager» hverandre til å yte mer. Også under kveldens styrkedel viste kveldens deltagerne seg fra sin beste side. Hard jobbing med mange  tunge styrke øvelser for hele kroppen. Avslutningsvis en bolk for mage og rygg. Og for å sikre det siste » suset» og den kameratslige treningsgleden til » the end» rundet vi av med spensthopp – parvis!

Takk for strålende oppmøte og hyggelige tilbakemeldinger 🙂

Treningshilsen fra Kine og Jørgen

IMG_6178 IMG_6188 IMG_6186 IMG_6184 IMG_6183 IMG_6180