HARDtrening på Tirsdag 6. oktober 2015

Flott HARDtrenings økt på Brønnøya i kveld! Nydelig høstkveld med solide 33 medlemmer i aktivitet! Høyt tempo og god energi under 6 x 2 minutters bakke drag! AMRAP som kveldens styrkevariant med en sekvens av uttømmende styrke for magemuskulaturen – dette vil det komme mer av utover høsten så legg gjerne inn en serie sit-ups eller to foran TV’n, før frokosten … og for multitaskere under tannpussen 😉 Som vanlig avslutter vi med høy puls og brede smil. Gleder oss allerede til neste økt på torsdag der vi håper å se igjen kveldens nykommer Tor som klarte seg utmerket, velkommen skal du være! Vi blir svært glade for å se nye ansikter på trening 🙂 Ta med en venn!

Treningshilsen fra Kine og Einar

IMG_6448

IMG_6462

IMG_6455

 

IMG_6467 IMG_6466 IMG_6464 IMG_6463