FJORDmarsj på Søndag 19. september 2021

11 stilte opp for Laget og fremad marsj fra èn fjord til èn annen!

Tidligere i år har Laget arrangert Dagsmarsjen (55 km/august). Søndag gikk Laget FJORDmarsjen, 30 km Rett-i-Kroppen! Se også hvordan det gikk under Fjordmarsjen 2020.

«Fra OsloFjorden til HolsFjorden» i flott høstvær! Trasè: Start 0830 ytterst på Hvamodden Friområde (Nesøya) = Oslofjorden > Eksotisk Kyststi til Landøya Skole > Holmenskjæret > Syverstaddammen > Olavstien > Jansløkka Skole > Vakta på Skaugum > Askerelva/Berg Gård > «Nye» Semskollen > Sem Sag 2 Parallell > Askers Tak, Bergsåsen (459 moh) > Store Sandungen/Junkertangen > Stormyr > Minnesmerke Flystyrt Lille Juleaften 1972, Braathens SAFE Flight 239 – «Sverre Sigurdsson» > Myggheim > Asdøltjern > Asdøljuvet og Høgfossen > Asdøl > Tveiten > Bakkerud > Enger Gård = Frukt & Bær og målet: Svangstrand/Holsfjorden > Slutt 1600-1630.

På denne marsjen var alle selvforsynt, ingen support eller servicebil. Ved skader eller uhell var det beredskap for å «hoppe av» ved Sem Gjestegård, Solli Gård og Asdøl/Sylling. Alle besørget selv hjemtransport fra Svangstrand/Sylling Kirke.

Påmelding til hitrening@gmail.com. Åpen for ALLE, medlem av HIT eller ikke.
Betaling kr. 250 på Vipps #129718 (HIT) først når endelig beslutning om å gå blir tatt.

Meld Interesse for FJORDmarsjen 2022 til hitrening@gmail.com

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook