FJORDmarsj på Søndag 18. september 2022

10 stilte opp for Laget og fremad marsj fra èn fjord til èn annen!

Tidligere i år har Laget arrangert Dagsmarsjen (55 km/august). Søndag gikk Laget FJORDmarsjen 2022, 30 km og 1.000 høydemeter Rett-i-Kroppen (RIK). BeRIKende opplevelse! Se også hvordan det gikk under Fjordmarsjen 2021. Langs sjø, vann, dam og bekk. Kjent og ukjent, nytt og gammelt. Litt av hvert, om en annen.

«Fra OsloFjorden til HolsFjorden» i flott høstvær! Trasè: Start 0830 ytterst på Hvamodden Friområde (Nesøya) = Oslofjorden > Eksotisk Kyststi til Landøya Skole > Holmenskjæret > Syverstaddammen > Olavstien > Jansløkka Skole > Vakta på Skaugum > Askerelva/Berg Gård > «Nye» Semskollen > Sem Sag 2 Parallell > Askers Tak, Bergsåsen (459 moh) > Store Sandungen/Junkertangen > Stormyr > Minnesmerke Flystyrt Lille Juleaften 1972, Braathens SAFE Flight 239 – «Sverre Sigurdsson» > Myggheim > Asdøltjern > Asdøljuvet og Høgfossen > Asdøl > Tveiten > Bakkerud > Enger Gård = Frukt & Bær og målet: Svangstrand/Holsfjorden > Slutt 1700.

På denne marsjen var alle selvforsynt, ingen support eller servicebil. Ved skader eller uhell var det beredskap for å «hoppe av» ved Sem Gjestegård, Solli Gård og Asdøl/Sylling. Alle besørget selv hjemtransport fra Svangstrand/Sylling innerst i Holsfjorden.

Hilsen TURlaget / Einar Aall

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook