HARDtrening på Torsdag 13. juni 2024

20 gjennomførte 60 min. KoS iLag med sterke individualister!

Dagens DAGSlengden: 18 t 45 min 2 sek = 1 min 24 sek. mer enn gårsdagen! Fortsatt LYSE dager med litt lengre rekkevidde i vente. Fokus for kveldens HIT-økt nr. 1341: «Rekker du lik langt som sist?» Inspirert av EM-Gull til Jakob Ingebrigtsen og Norsk 82 åring på mølla i 25 km/t!

HIT Cooper-Test #35 i Aall-løypa
«TELL antall FULLførte hele runder + kvarte (125 m, 250 m og 375 m) på 12 min = Resultat. DU konkurrerer mot DEG selv og DINE tidligere resultater. Våg å være Modig, yter mer iLag med andre. Verste som kan skje? At evnen ikke rekker like langt som viljen, du vil mer enn du makter denne dagen. Er det krise? Nei. Hva gjør du da med det? Fortsetter å teste og øve evnen. Over tid gir Testene en god indikasjon på utvikling av rekkevidde og kapasitet.

Per Arne og Olav fikk akkurat FULLført 5 runder iLag når fløyta gikk av for FULL tid!

Styrkeøvelser
10 StjerneHopp + 10 SpenstHopp + 10 KneBøy
Løp på Stedet 3 x10s (Rolig-Raskere-Raskest)
HareHopp 3 x 10s (Langt-Lengre-Lengst)

Kappgang 2 x 40m
40m vekslingsløp m 2 innlagte øvelser / skifte v vending
20m BjørneKrabb + KrabbeKrabb / Bytte

Trekk Tau – Slå på Legg – Kort Sax
Pause = 3 x 10 sek ArmHev (Rolig – Raskere – Raskest)
Skrå hv – Motsatt Hånd mot Kne – Freia Twist

FallskjermHopp 2 x 30s

Avslutning m LUNGEbrøl i Åpen Firkant!

Om 14 dgr er HIT 1. halvår 2024 historie, juli er Fri & Ferietid. Se mnd/år i Menyen på Høyre side, eller Søk opp Historikk = HIT Treningsdagbok her på Nettsiden / Åpen for ALLE. Den gir deg mange referanser på din utvikling over tid. Hvor var du, hvor er du – og ikke minst hvor skal/vil du med din Topp & Kropp? Finn Meningen med Treningen, det nærer Viljen og sikrer selvdisiplin året rundt, hvert år. Start gjerne med å Støtte Aall-løypa, det gir umiddelbar god Mening: https://spleis.no/375473

Treningshilsen fra Einar og Espen

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook