HARDtrening på Torsdag 18. august 2022

HIT-økt #2 i 2. halvår samlet 23 (prøve)medlemmer!

Laget har fokus på å kartlegge formstatus hos hver enkelt etter sommerferien. Noen HITere har hatt en fysisk aktiv ferie, de fleste sånn passe – mens enkelte av ulike årsaker – frivillig/ufrivillig (covid/skade mm) mer eller mindre har avstått fra trening/aktivitet.

Historisk har høsten/2. halvår vært den beste HARDtreningsperioden for de fleste. Færre avbrekk/fri/ferie og forstyrrelser gir bedre kontinuitet. Så også for DAMEtrening.

Hvor var du, hvor er du, og ikke minst: hvor skal du med DIN Topp & Kropp
Finn Meningen med Treningen, bestem deg for hva du vil så får du mer til.

Kondisjon
I kveld ladet vi opp til HIT-Cooper Test på Tirsdag neste uke (Tell antall FULLførte runder og fullførte 1/4-deler: 125 m, 250 m og 375). Differensiert løp, disponer krefter. Mål om å løpe 125 meter lengre på 2. og 3. draget: «Langt – Lengre – Lengst». 3 x 8 min. / 2 min. pause (tilbake til Start). Tell antall fullførte runder og passerte kvarte! Flere maktet 3 runder + på «god vei mot en kvart». Flere løste «oppdraget» tett på eksakt.

Parøvelser Styrke (Mobile)
TREKKpartner (låst grep bakover), 2 x 30 sek. 
SKYVpartner (spredte hender mot ryggplaten/skuldre), 2 x 30 sek.
KRUMslå (opp-slå h/v-ned), 4 x 30 sek.

Even og Fredrik med også i kveld (HIT-økt #2). Svært hyggelig gjensyn med Dorthe & Henrik i kveld, 2 tidligere NMT-veteraner. Laget ønsker også Jan Fagerheim lykke til under NM for veteraner i Tromsø til helgen, og selvsagt også Espen som deltar på Son Tryathlon på Lørdag som oppladning til Dagsmarsjen på Søndag (Grønt Lys!).

Gratulerer til Jacob Ingebrigsten som vant EM finalen på 1.500 m (3 runder i Aall-løypa) i kveld med tiden 3.32.76! Inspirerende å se det ypperste av vilje og evne i aksjon.

Treningshilsen fra Einar og Espen

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.no / Følg HARD Intensiv Trening på Facebook